Boerderij Rozenkrans

Omdat we na ons bezoek aan Maison Tilff en Villa Neux nog wat tijd over hadden besloten we om ook nog even een bezoekje te brengen aan Boerderij Rozenkrans.

Mits wat elegant klimwerk van onze kant was het vrij eenvoudig om binnen te raken. Maar ook hier het gevoel dat we al hadden bij Villa Neux. Ooit moet deze locatie een bezoekje waard geweest zijn, maar buiten veel rommel is er nu niet echt veel meer te vinden.

De open haard in de woonkamer en de spuuglelijke tegels in de badkamer zijn natuurlijk wel de moeite waard en als je in de buurt bent zou het zonde zijn om er niet naar binnen te gaan, maar er speciaal voor omrijden, zou ik niemand aanraden.

Open haard

Open haard

De bovenste verdieping hebben we maar heel even verkend. De trap zag er niet echt betrouwbaar uit maar uiteindelijk zijn we toch even naar boven gegaan. Maar omdat de vloer op verschillende plaatsen vervaarlijk inzakte of soms zelfs ontbrak hebben we geen foto’s gemaakt en zijn we maar weer zo snel mogelijk naar beneden gegaan.

Trap

Trap

Bij het verlaten van het gebouw was er nog wel de nieuwsgierige buurman die ons elk moment kon vragen wat wij daar in godsnaam aan het uitspoken waren, maar hij deed het niet. Gelukkig zien we er tamelijk onschuldig uit.

Bekijk de hele set of Flickr.

About Wim

Materiaal: * Canon EOS 7D * Canon EF 24-70mm f/2.8 L USM * Sigma 10-20mm F4-5.6 EX DC HSM Volg me ook op twitter