Chateau HB

De geplande trip vandaag draaide jammer genoeg een beetje teleurstellend uit. Met z’n drieën trokken we eerst naar Imperia, maar al snel bleek dat het niet echt toegankelijk was. De testbaan lag op het terrein van een houtbedrijf en de gebouwen zelf waren hermetisch afgesloten.

Onze backup was Cheratte, maar ook daar was het lot ons niet gunstig gezind. Niet minder dan 40 (Vlaamse) airsofters hadden deze locatie uitgekozen om hun – al dan niet idiote – hobby vandaag te komen beoefenen. En niemand van ons had zin om een verdwaald kogeltje tegen zijn lens te krijgen en dus trokken we twee man naar Chateau HB.

Dit kasteel, gelegen tussen de wijngaarden en ook bekend onder de naam Chateau Vin, was vroeger een echt wijnkasteel. Daarnaast deed het dienst als feestzaal en vergaderzaal. Naast het kasteel werd er ook nog een taverne uitgebaat. Het kasteel staat sinds het faillissement al een paar jaar leeg en bijna alles is er dan ook uit verdwenen.

Badkamer

Badkamer

Wijn

Wijn

Haard

Haard

Keuken

Keuken

Chateau HB is, wat mij betreft, niet de meest interessante locatie. Het gebouw zelf was niet echt oud en draagt ook niet echt veel geschiedenis met zich mee. Daarnaast is er ook nog het feit dat het zo goed als leeg is, op een paar tafels en stoelen na. Dus een groot deel van de kamers waren de moeite niet waard om er een foto van te nemen.

Bekijk de rest van de foto’s op Flickr.

About Wim

Materiaal: * Canon EOS 7D * Canon EF 24-70mm f/2.8 L USM * Sigma 10-20mm F4-5.6 EX DC HSM Volg me ook op twitter