Chateau ML

Toen we de eerste keer bij Chateau ML aankwamen viel het ons op dat er aan de ingang van het domein een bordje hing dat waarschuwde voor airsofters. En natuurlijk hadden we de pech dat er net op dat moment er een paar in het gebouw zaten. Er zat dus niets anders op dan later terug te keren. Gelukkig hadden we nog een locatie in de buurt gevonden.

Later op de dag zagen we dat er zich nog steeds personen op het domein waren en terwijl we de coördinaten probeerden in te geven in de gps voor een andere locatie kwam er iemand naar ons toe gewandeld en vertelde ons dat indien we op het terrein wilden gaan, we veiligheidsbrillen moesten opzetten. Na een hele discussie bleek dat die persoon politieagent was en nadat hij zijn muts gaan halen was om dit te bewijzen vroeg iemand van ons of we toevallig geen foto’s mochten maken van dit kasteel. En tot onze verbazing mocht het, ze ware immers toch klaar met oorlogje spelen.

Hoewel het kasteel er langs buiten bijzonder veelbelovend uit ziet, is het langs binnen echter een grote lege doos. Alles wat men kon verwijderen is dan ook verwijderd. Tot de marmeren vloer in de inkomhal toe.

We waren dan ook bijzonder snel rond en maakten amper een paar foto’s die de moeite waard zijn.

Chateau ML

Chateau ML

Going up

Going up

Broken glass

Broken glass

About Wim

Materiaal: * Canon EOS 7D * Canon EF 24-70mm f/2.8 L USM * Sigma 10-20mm F4-5.6 EX DC HSM Volg me ook op twitter