Foto’s voor tentoonstelling

Stilaan is bij mij het idee gegroeid om een kleinschalige tentoonstelling te doen van mijn foto’s. Hierover later meer over de praktische kant hiervan.

Om zeker te zijn dat ik mijn beste werk tentoonstel heb ik zelf een selectie gemaakt van 40 foto’s. De bedoeling is dat jullie, de bezoekers van deze site mee beslissen, welke 20 foto’s dan op de tentoonstelling komen. Geef jullie top 5 hieronder in om mee te beslissen.

Als je op de foto’s klikt kan je ze groter bekijken en zie je de nummer erbij staan.

Opel Basketball ECVB Heavy Metal Ceiling Stairs Slide Cooling tower Reflection Church Organ Up or down? Broken stairs Spanuit Stairs Morgue Red Carpet Ghosttrain Landing Lounge Untitled Powerplant Chateau du grand ferrand Potty Agnus Dei Swimming Pool Stairs Living room Sanatorium D Baskets Paint The hallway of West Park Fire Exit Lonely Chair Ceiling Chairs Schimmel Lounge Stairs Buttons

Welke foto's wil jij zien op mijn tentoonstelling

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

About Wim

Materiaal: * Canon EOS 7D * Canon EF 24-70mm f/2.8 L USM * Sigma 10-20mm F4-5.6 EX DC HSM Volg me ook op twitter