HH3

Dit verlaten ziekenhuis was een van onze eerste urbex uitstappen en het kostte ons best wat tijd en moeite om de exacte locatie te vinden. En zoals bijna altijd het geval was, lag het eigenlijk vlak onder onze neus.

Het imense gebouw staat al een tijdje leeg maar het is net alsof de verhuis abrupt werd afgebroken. Verspreid over het hele gebouw staan nog dozijnen dozen met dossiers en andere paperassen. Patiëntengegevens liggen zomaar te grabbel voor iedereen die het vinden wil. Wel een beetje vreemd dat daar zo lichtzinnig mee wordt omgesprongen.

De eerste minuten op een locatie is altijd een beetje spannen omdat je nooit weet wat of wie je er gaat vinden, en hier werd de spanning nog wat verhoogd doordat er duidelijk sporen waren dat er recentelijk nog mensen hadden overnacht. Maar dat kon de pret natuurlijk niet drukken.

De belangrijkste zaken die in HH3 te vinden zijn, zijn toch wel de zeer oude rolwagentjes die her en der rondslingeren en wel eens van plaats durvern veranderen en de operatiezalen, waar de lampen nog steeds hangen. Jammer genoeg was er ook al veel verdwenen in vergelijking met andere foto’s die we al gezien hadden.

Zolder

Looprek

Tandartsstoel

Bad

Bekijk de rest van de foto’s op Flickr.

About Wim

Materiaal: * Canon EOS 7D * Canon EF 24-70mm f/2.8 L USM * Sigma 10-20mm F4-5.6 EX DC HSM Volg me ook op twitter