Het leuke aan urban exploration is dat een locatie de ene moment potdicht zit waardoor een op geen enkele manier binnen te raken is en op een ander moment er zich een unieke mogelijkheid voordoet waarbij je niet mag twijfelen om binnen te gaan. En dit was bij deze locatie het geval.

Dankzij een tip op het forum gingen we met drie man op pad om deze verlaten school te fotograferen. We konden zonder veel problemen het gebouw binnen dringen door twee openstaande raampjes. Hét grote probleem van de dag bleek al gauw om niet gezien te worden door de buren – wie staat er nu om half 9 ‘s morgens al zijn ramen te kuisen?

Het gebouw is wat je van een school mag verwachten. Verlaten gangen en verlaten klaslokalen dus. Het is jammer dat men de school – in tegenstelling tot veel andere urbex locaties – wel goed leeg gehaald heeft en er daardoor niet veel meer te fotograferen valt dat de gangen en de trappen.

Corridor

Classroom

Gelukkig zijn er ook nog trappen, welke typisch blijken te zijn aan eenschool. Je zou bijna kunnen zeggen dat je enkel en alleen aan de trappen zou kunnen zeggen dat het over een schoolgebouw gaat.

Staircase

Staircase

Jammer genoeg was er ook hier, ondanks dat het gebouw zeer afgesloten is, al sprake van vandalisme. Al blijft het wel beperkt tot één enkele stoel door een ruit. En in dit geval leverde het wel een leuk beeld op.

Chair

Toilets

De rest van mijn foto’s kan u bekijken op Flickr of in onderstaande slideshow.

Bekijk ook de anderen hun foto’s op flickr: hier en hier.