Pension de la Cascade

Deze villa verlaten vonden we eerder toevallig, verscholen in de bossen, terwijl we op weg waren naar een andere locatie en besloten we om even een kijkje te gaan nemen, we waren er immers toch.  Na snel even binnen te gaan besloten we toch maar om ons materiaal uit te laden en de statieven op te stellen.

Binnen was deze villa nog vrij goed intact zonder al te veel rommel, maar de meeste meubels waren er wel al weg gehaald waardoor de villa erg leeg aanvoelde. Dus buiten een keuken, een hal en veel kamers was er niet veel te zien, maar het zou wel zonde geweest zijn om geen foto’s te maken.

Over de geschiedenis van het gebouw is ons natuurlijk niets gekend, maar we vermoeden dat het om een pension of Bed & Breakfast gaat, gezien de vele kamers waarvan de meesten over een badkamer/lavabo beschikten. Daarnaast liggen er naast het huis ook nog een zwembad en een tennisveld. Achter het huis stroomde een rivier met een kleine waterval. Vandaar ook onze keuze voor de naam Pension de la Cascade.

Keuken

Keuken

Pension de la Cascade

Pension de la Cascade

Hal

Hal

La Peche

La Peche

De rest van de foto’s kan u vinden op Flickr.

About Wim

Materiaal: * Canon EOS 7D * Canon EF 24-70mm f/2.8 L USM * Sigma 10-20mm F4-5.6 EX DC HSM Volg me ook op twitter