Sauna J

Soms moet je gewoon een beetje geluk hebben om aan een locatie te vinden. Of gewoon het geluk hebben dat je iemand tegenkomt die de locatie met je wil delen. Dat gebeurde toen we  tijdens ons bezoek aan Villa Wallfahrt Inge en Sas tegenkwamen. Eerst raakten we aan de praat en wat later stonden we praktisch gelijktijdig voor een hermetisch afgesloten Chateau du Grand Ferrand. En dus besloten we naar Villa Onder Ons te gaan. Inge en Sas gingen daarna nog verder naar Sauna J en omdat ik hun Villa Onder Ons getoond had, kregen wij de locatie van Sauna J. Een urbex ruilhandeltje als het ware.

Ondanks dat ik toch al wat gewend ben wat betreft locaties was ik toch een beetje verbaasd over het feit dat deze sauna zomaar achter gelaten was. Maar veel tijd om van de verbazing te bekomen was er niet. Doordat we wat aan de late kant op deze locatie toekwamen moesten we ons haastten want de zon begon langzaam onder te gaan.

Achteraf gezien was ik niet bijzonder tevreden over mijn foto’s, voornamelijk omdat de sauna er niet echt verlaten uitzag. Het was er een beetje te clean en eerlijk gezegd ook niet erg spectaculair. Maar oordeelt u vooral zelf over de foto’s.

Sauna

Sauna

Sauna

Sauna

Swimming Pool

Swimming Pool

Abondoned sauna

Abondoned sauna

Bekijk de rest van de foto’s op Flickr of op de Facebookpagina.

About Wim

Materiaal: * Canon EOS 7D * Canon EF 24-70mm f/2.8 L USM * Sigma 10-20mm F4-5.6 EX DC HSM Volg me ook op twitter